Afbeelding

KvK steunt Veghelse ambities

Centrum 18 keer gelezen
VEGHEL – Stichting Centrummanagement Veghel is al een langere periode bezig met een ambitieus toekomstbeeld voor het Veghelse centrum. De Kamer van Koophandel Brabant ondersteunt de Veghelse ambities met de toekenning van een tweede Stimuleringsregeling Centrummanagement Brabant.

[image=198573]

Waar ligt de kracht van het Veghels centrum? Kan de regionale winkelfunctie behouden of zelfs vergroot worden? De antwoorden op deze en andere vragen, hebben de basis gelegd voor een ambitieus toekomstbeeld voor het Veghels centrum. En de wijze waarop citymarketing hier verder vorm en inhoud aan kan geven.
Het geld van de stimuleringsregeling wordt ingezet om Citymarketing Veghel concreet te maken. Daarvoor zijn nog diverse stappen te zetten zoals het aantrekken van een marketingadviesbureau, het opstellen van een visie en missie inclusief een stappenplan en het bedenken van een complete PR & communicatiestrategie.
Het gewenste toekomstbeeld voor het centrum van Veghel is uitgewerkt met een eerdere stimuleringsbijdrage van de KvK. Inmiddels is ook het logo “Veghel Centrum Bruist” ontwikkeld, dit logo en de inzet daarvan moet onderdeel uit gaan maken van het nieuwe citymarketingplan. Het voeren van een langdurige marketing- en promotiecampagne moet leiden tot een beter imago en het Veghels centrum nog meer op de kaart zetten als een aangename, dynamische en bruisende plek om te winkelen, te wonen en te recreëren, niet alleen voor de eigen inwoners maar ook voor de inwoners van omliggende kernen.

Voortouw
De Veghelse ambitie gaat verder dan alleen de promotie van het centrum, want het is de bedoeling dat in een later stadium ook het Veghelse bedrijfsleven en de gemeente aanhaken. Zo ontstaat er een consistent marketing- en promotiebeleid voor heel Veghel, alle neuzen dezefde kant op. De centrumondernemers nemen hierin het voortouw.
Tijdens een eindejaarsbijeenkomst Centrummanagement Brabant op donderdag 8 december heeft bestuurslid Jan van Vroenhoven (KvK Brabant) de symbolische cheque van € 10.000 uitgereikt aan Stichting Centrummanagement Veghel, vertegenwoordigd door Jan-Hein Opheij (centrummanager) en Stephan Scheer (voorzitter).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant