Afbeelding

Vrijwilligerspenning voor Henk Jansen

Algemeen 72 keer gelezen
UDEN - Henk Jansen was woensdagavond, na Jopie van Lanen en Antoon Snijders, de derde Udenaar die door wethouder Sultan Günal en - in dit geval - het bestuur van de Knoerissen werd verrast. Jansen mag zich vrijwilliger van het jaar noemen in de categorie 'kunst, cultuur en onderwijs'.

[image=198584]

Henk is in 1973 verhuisd van Veghel naar Uden waar hij werkzaam was bij de gemeente Uden op de afdeling Financiën. Hij verricht ongeveer acht uur per week vrijwilligerswerk voor de Knoerissen. Tijdens het seizoen is dit zeker een uur of 15 per week. Jansen is sinds 1976 betrokken bij de organisatie van het carnaval en zit vanaf het begin bij de Technische groep. Hij heeft ook als penningmeester een aantal jaren in het bestuur gezeten. Als penningmeester was hij verantwoordelijk voor de begroting, het maken en bewaken van budgetten voor een 8-tal commissies, het afsluiten van contracten voor de verschillende evenementen.
Henk Jansen is nu ook de financiële administrateur van CS de Knoerissen. Dit houdt in dat hij als rechterhand van de penningmeester zorgt voor alle betalingen. Verder is hij actief in de commissie kaartverkoop waar hij verantwoordelijk is voor de financiën van de kaartverkoop en het fondsenprogramma. Henks voorliefde voor cijfers blijkt ook wel uit het feit dat hij de financiële gang van zaken regelt voor het bestuur van het gebouw waar hij woont: Marchand.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant