Afbeelding

Eric Koller op Knoerissenzitting

Carnaval 66 keer gelezen
UDEN - Fysiek, energiek, beeldend, zonder woorden en vooral om te lachen. Cabaretier en kleinkunstartiest Eric Koller is exclusief te zien opde zondagavondzitting van de Knoerissen. Koller stond afgelopen september al in een uitverkocht Theater Markant met zijn show Bull. Bij de Knoerissen is hij te zien op zondag 29 januari in het Tenniscentrum in Uden.

[image=198569]

Victor Smits, voorzitter van de Pronkzittingcommissie, is trots met het binnenhalen van Eric Koller. “We zijn vorig jaar begonnen met aparte thema’s. En je wilt die thema’s dan ook echt inhoud geven. Als je dan voor het thema Flauwekul een artiest als Eric Koller weet te strikken, dan is de avond al meer dan geslaagd. Het is absurdistisch, zijn acts toveren gegarandeerd een lach op ieders gezicht. En het mooie is, hij gebruikt geen woorden.”
De pronkzittingen zijn dit jaar van 27 januari tot en met 29 januari te zien in het Tenniscentrum in Uden. Het worden avonden met Ujes Talent, zoals de Energy Factory, de Snabbelaars, Viva La Musica, Tonprater Maarten Prinssen en regionale toppers zoals Robert van Lamoen en Marlon Kicken. Elke avond heeft een eigen thema. Vrijdag is het ‘Nieuwsgierig’, zaterdag ‘Chique’ en zondag ‘Flauwekul’. De kaartverkoop voor de zittingen start op 13 januari tijdens de kaartverkoopavond in de Market Place. Vrije verkoop vindt plaats vanaf 14 januari bij het Esso Tankstation in de Bitswijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant