Afbeelding

Kerstwensboom voor 1000 cadeautjes

Algemeen 23 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Ladies’ Circle De Leijgraaf zet zich samen met zeven basisscholen in om cadeautjes in te zamelen voor ‘kinderen in de knel’. De serviceclub hoopt met de ‘kerstwensboom’ kinderen uit de regio die het in velerlei opzichten moeilijk hebben, met kerst een klein cadeautje te geven.

[image=198562]

Basisscholen ’t Heibosch, De Uilenbrink, De Tuimelaar, ’t Ven en de Bernadette in Veghel, Petrus en Paulus school in Eerde en Jan Bluyssen in Uden doen mee aan de activiteit. Op alle scholen staat een kerstboom. Deze hangt vol met kaartjes met daarop de leeftijd en het geslacht van het kind waarvoor het cadeautje bestemd is. Het is de bedoeling dat ouders samen met hun kind(eren) een cadeautje kopen voor dit kindje en dat op school weer inleveren. Op 16 december worden alle cadeautjes opgehaald en verspreid onder de instanties die ze aan de gezinnen gaan uitdelen.
Ladies’ Cirlce slaagde er afgelopen jaar in met deze actie ruim 500 kinderen blij te maken: “Dit jaar zetten we in op 1000 cadeautjes voor kinderen van 0 t/m 12 jaar,” aldus woordvoerster Jacqueline van der Zanden, “Dit is een actie voor kinderen door kinderen. Wat is er mooier dan dat kinderen zich inzetten voor andere kinderen met Kerstmis?”

[image=198561]

[image=198560]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant