Afbeelding

Win kaartjes voor ‘Tolaat de Vlogodre Kiwjt’

Kunst en cultuur 14 keer gelezen
UDEN - Onze eigen Mark van de Veerdonk van Slabroek, geboren in Heeswijk naast de brandweertoren, is een cabaretier die je een scheur in je broek laat lachen. “Een beetje mafketelcabaret” noemt Mark zijn eigen genre, “zowel geschikt voor mensen met het IQ van een grondeekhoorn, als voor Nobelprijswinnaars.”

Mark staat vrijdag 16 december met zijn 12e voorstelling, Tolaat de Vlogodre Kiwjt in Theater Markant en belooft weer twee hilarische uren over een Brabantse familie die het dorp Slabroek verlaat voor Nieuw-Guinea. Versplinterende heimwee is het gevolg… De entree is 20,50 euro, maar het Udens Weekblad mag twee kaartjes weggeven aan degene die een een leuk onderwerp weet waar Mark van de Veerdonk een column over zou kunnen schrijven. Mail uw idee naar .

[image=198335]

Signeersessie
Onlangs presenteerde Mark van de Veerdonk zijn nieuwe boek 'Once upon a time in the mest' met daarin 82 columns over het regionale nieuws. Allemaal hilarische verhalen over allerlei mensen die de Slabroekse cabaretier inspireerden tot doldwaze stukken. Na afloop van zijn voorstelling in Theater Markant signeert Mark zijn nieuwe boek in de foyer.

Voor kaartjes kijk op onze www.theatermarkant.nl of bel 0413-256110.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant