Afbeelding

Mourad Maamar: 'Jammer dat Chris weggaat'

Voetbal 147 keer gelezen
UDEN - Een belangrijke speler bij het UDI'19 van dit seizoen is middenvelder Mourad Maamar. De 26-jarige technicus brengt meer balans in de ploeg, pakt ballen af en heeft de benodigde rust over zich. Maamar zit naar eigen zeggen lekker in zijn vel bij de Parkzichters maar heeft er wel de pest over in dat trainer Chris van den Dungen weggaat. Maamar: "Ik vind dat een trainer beoordeelt moet worden op de resultaten en op het halen van de doelstellingen. Daarom vind ik het vreemd dat men niet met Chris verder gaat."

Het tekent de personality die Mourad Maamar is. Hij geeft gewoon zijn eerlijke mening. "Ik ben wat dat betreft ouderwets. Je moet gewoon evalueren en dan kijken of de doelstellingen worden gehaald. Daarbij zit er duidelijk een opgaande lijn in de prestaties van UDI'19 en is het voetbal ook stukken beter geworden."

[image=190211]

Dankbaar
Mourad Maamar is de club UDI'19 dankbaar dat hij een eerlijke kans heeft gekregen. "Na een gesprek met de TC had ik een goed gevoel bij deze club en dat is daarna bevestigd. Ik ben ze dankbaar dat ze mij die kans hebben gegeven. Daarna heeft trainer Van den Dungen moeite gedaan om mij in het team te passen. Na het weggaan bij JVC, de tijd bij Blauw Geel en het seizoen in België was dit net wat ik nodig had. Ik heb daarom ook al voor het seizoen gezegd dat ik de intentie heb om lang hier te blijven. Ik heb geen zin om weer van club te verkassen en hier heb ik het goed. We hebben een leuke groep waar nog veel rek in zit en ik ben één van de ouderen. Wat mij betreft blijf ik dan ook langer maar we moeten daar officieel nog wel over gaan praten."

Versterkingen?
Niemand weet op welk niveau UDI'19 volgend seizoen speelt. "Zoals we afgelopen zondag bij RKHVV in de tweede helft speelden dat ging nergens over. We moeten nu onszelf weer oprichten en zondag van MSC winnen. Ik zal er zelf helaas niet bij zijn want ik ben geschorst. Of we volgend seizoen versterkingen moeten hebben? Dat ligt er maar aan of we promoveren. Mocht dat gebeuren dan moet er wel wat meer concurrentie komen. Het is niet zo dat ik vind dat een bepaalde positie matig bezet is."

Benkers
In het duel met MSC zal waarschijnlijk Jaap Benkers in de ploeg komen voor de geschorste Maamar. Benkers zal dan rechtsback spelen en Bram Wonders vervangt Maamar op de positie van centrale controlerende middenvelder. Bij winst is UDI'19 zeker van de papieren titel 'winterkampioen'.

Programma Hoofdklasse C

Babberich - RKHVV
UDI'19 Beter Bed - MSC
Rohda Raalte - Be Quick 1887
NEC - Longa'30
Alcides - SWZ Boso Sneek
Hoogeveen - Juliana'31
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant