Afbeelding

CSU neemt OCS Nederland over

Zakelijk 26 keer gelezen
UDEN - Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft per 7 november de schoonmaakactiviteiten van OCS Nederland uit Rijswijk overgenomen. Alle medewerkers treden in dienst bij CSU. CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. Met de overname wil CSU zijn marktpositie als landelijk schoonmaakspecialist versterken.

[image=198191]

Het net als CSU landelijk werkende OCS Nederland is met name actief in de regio’s West- en Noord-Nederland. CSU’s directievoorzitter Frie van Hulten: "OCS Nederland staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf waar klanten op kunnen rekenen. De acquisitie past daarom goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Door onze eerder doorgevoerde organisatiewijziging van 3 naar 6 businessunits schoonmaak kunnen we deze uitbreiding goed en met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren."
OCS Nederland is onderdeel van OCS International, wereldwijd actief in facilitaire dienstverlening. OCS Nederland is ontstaan door overname en samenvoeging van een aantal gevestigde en landelijk opererende schoonmaakbedrijven. In een branche waarin echter schaalgrootte van belang is om een gezonde concurrentie positie te hebben zag OCS International zich geconfronteerd met de strategische beslissing om ofwel te investeren in het bereiken van deze schaalgrootte of op zoek te gaan naar een geschikte overnamekandidaat. Met de overname door CSU is de voortgang en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant