Afbeelding

Tiny Verhoeven nog vol ambitie

Voetbal 83 keer gelezen
UDEN – Trainer Tiny Verhoeven is bij Juliana Mill bezig aan zijn laatste half jaar. Na drie seizoenen komt er een einde aan de periode Mill. Nadat hij in zijn eerste jaar met de Millenaren promoveerde naar de derde klasse, gaat de Udenaar nu de strijd aan voor klassebehoud in de vierde klasse-G.

Door: Peter Kuijpers

[image=198162]

In zijn actieve voetbalcarrière was Verhoeven een ‘rechtspootje’ op links. Verhoeven: “Ik was een trendsetter en voor die tijd niet gebruikelijk. Tegenwoordig spelen Robin van Persie en Ajen Robben, beiden linkspoten, ook op rechts.” Tiny Verhoeven speelde in de periode 1976 tot 1992 in het keurkorps van de Udense tricolores. Maar stapte na zijn carrière in het trainersvak. “Ik heb een paar jaar UDI'19 A1 getraind en het tweede team van UDI’19. Dat was in de tijd van Louis Coolen. Daarna volgden Ravenstein, Volkel, Avanti, Margriet en Juliana Mill. In mijn eerste jaar Juliana Mill zijn we gepromoveerd via de nacompetitie naar de derde klasse. We wonnen van DESO en Vorstenbossche Boys en uiteindelijk via Sparta’18 in een beslissende wedstrijd in Vierlingsbeek gepromoveerd. Het tweede jaar kregen we met blessures te maken. Dennis Barten stopte en hij was echt belangrijk voor het team. Aan degradatie was niet te ontkomen. Nederlaag op nederlaag, om gek van te worden. Het was voor alle partijen geen fijn jaar.”

Stapje terug
Verhoeven wordt in Mill opgevolgd door Lucien Roeffen. De huidige trainer van Festilent doet hiermee een paar stappen achteruit. Zaterdag liet hij in het sportprogramma bij SkyLine horen dat hij die mening niet deelde. Roeffen: “Ik heb een goed gevoel bij mijn overgang naar Juliana. De gesprekken waren prettig en ik voel me niet te groot om een stapje terug te doen.” Datzelfde geldt voor Tiny Verhoeven die nog wel degelijk ambitieus is. Verhoeven: “Ach ik ben gek van het spelletje. Wat de toekomst brengt zie ik wel. Er lopen wat dingen, maar nog niets definitiefs. Mijn prioriteit is om mijn toch mooie club Juliana Mill voor de vierde klasse te behouden."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant