Afbeelding

De Vrije Teugel beleeft hoogtepunt

Zakelijk 95 keer gelezen
UDEN - Samen met onder andere Rob Roelofs, Hans Leijen en collega Maarten van Kempen, hees Marco Brisko vrijdag 2 december de vlaggen namens De Vrije Teugels en Fitland. De reden daarvoor was het bereiken van het hoogste punt in de bouw van het nieuwe hotel.
[image=198004]

Bij aankomst zijn de bouwvakkers nog aan het werk. Het geklop van een hamer en het geluid van een schietnietmachine klinken over de bouwplaats. De vlaggen hangen klaar om gehesen te worden. Als iedereen rond de tafels staat, klimmen de mannen naar boven. Samen hijsen ze de drie vlaggen van van der Horst Aannemers, Hendriks Coppelmans Bouwbedrijf BV en hotelketen Hampshire naar boven. Vanaf de grond klinkt gejuich.
Op dit moment is het project bij De Vrije Teugel in de zestiende week van de bouw, alles verloopt volgens schema. In april moet het nieuwe bowlingcentrum met tien banen openen. Twee maanden later in juni volgt de opening van het hotel. Maarten van Kempen van De Vrije Teugel en Fitland: "Juni is een mooie tijd om te openen, dan pakken we gelijk een nieuw seizoen mee. Het mooie van het hotel is dat wij een combinatie bieden van hotel en een bijzonder natuurgebied. Het meest bijzondere is dat wij hier gaan samenwerken met Dichterbij en ROC De Leijgraaf."
Halverwege januari wordt ook de voorkant van het party- en evenementencentrum verbouwd en krijgt het een nieuwe hoofdingang bij de lobby. "Tegen die tijd zullen we jullie nog een keer uitnodigen, zodat jullie een beter idee van het gebouw krijgen." lacht Van Kempen.

[image=198118]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant