Afbeelding

Nienke Rent zich Rot

Algemeen 19 keer gelezen
UDEN - Nog een nachtje slapen en dan is het zover voor Nienke Biemans. Zondag 4 december gaat zij beginnen aan haar eerste halve marathon, die van Ankor Wat (Cambodja).

[image=197988]

De gezonde spanning begint al op de komen. Afgelopen week ontdekte ze dat het om zes uur ’s ochtends, wanneer de halve marathon start, al 24 graden celcius is. “Om acht uur wordt met gemak de 28 graden celcius gehaald.” Ze hoopt dat ze genoeg getraind heeft en de juiste voorbereidingen heeft getroffen.
Nienke is voor drie maanden in Siem Reap in Cambodja om vrijwilligerswerk te doen. Door mee te doen aan de Ankor Wat International Half Marathon, wil zij financieel een bijdrage leveren aan organisaties die het leven van de mensen positief veranderen. Ze loopt voor de straatkinderen van Siem Reap en microkredieten voor moeders in Cambodja.
Nienke is enorm blij met alle donaties die ze tot nu toe al ontvangen heeft. “Alle donaties, maar ook de leuke reacties, lieve mails en donaties uit onverwachte hoek zijn hartverwarmend.” Ook hoopt ze in de week na de marathon nog donaties te ontvangen, want die zijn hard nodig.
Donaties: Rekeningnummer: 48 88 75 056 ABN Amro Bank, ten name van Nienke Biemans, Ren je Rot. Morele steun is altijd welkom via nienke-biemans@hotmail.com
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant