Afbeelding

Beter Bed reikt negen diploma's uit

Zakelijk 203 keer gelezen
UDEN – Negen deelnemers aan de Beter Bed Academie hebben onlangs hun diploma ontvangen. Het gaat om het MBO niveau 4 diploma, Manager Handel. Dat is een primeur, want niet eerder behaalden studenten van die studierichting hun papiertje.

[image=197987]

De verkoopklas startte in september 2010 aan de Academie van Beter Bed. Daarmee was het de eerste lichting. In mei van dit jaar behaalde al wel een groep studenten uit de eerste logistieke klas het diploma.
De negen geslaagden uit de verkoopklas zijn door Karel Janssen (directeur verkoop), Dave van Loon (docent) en Marcel Stevens (rayonmanager Beter Bed) in het zonnetje gezet. Trots namen de deelnemers hun diploma in de trainingsruimte in Culemborg in ontvangst. “Het officiële karakter van de diploma-uitreiking geeft aan hoe belangrijk de directie het vindt dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en scholen”, aldus een woordvoerder van Beter Bed.
Het doel van de Academie is om scholing en ontwikkeling van de medewerkers te stimuleren. De Academie is een groot succes: de volgende verkoop klas staat alweer in de startblokken en in de logistiek zijn onlangs twee nieuwe klassen gestart.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant