Afbeelding

Jeugdhofzitting in Hollandse sferen

Carnaval 34 keer gelezen
VEGHEL – ‘We houden allemaal van Holland’, dat is het thema van de Jeugdhofzitting van c.v. De Kuussegatters op 14 januari 2012. Ook de onthulling van de nieuwe jeugdprins gebeurt op Hollandse wijze.

Het thema borduurt voort op succesformules als ‘Ik hou van Holland’, ‘Hollands got talent’ en ‘The Voice of Holland’. Eén van de optredende artiesten is Kimberly Fransens. Zij is geboren in Veghel en deed mee aan The Voice of Holland. “Een droom komt uit als je daaraan mag meedoen, want met gemiddeld meer dan drie miljoen kijkers per week is dit het meest bekeken programma van Nederland.” Hoewel de mooie blondine praat met een Amsterdams accent is zij geboren in Veghel. “Tot mijn derde jaar heb ik in Veghel gewoond. Ik vind het superleuk dat ik in mijn geboortedorp mag optreden voor duizend kinderen en ouders. Fantastisch!”

[image=197948]

Verkleed
De jeugdzitting wordt een gezellig, spetterend meezingfestijn met veel verassingen en onthullingen, zo belooft de Jeugdcommissie van c.v. De Kuussegatters. Degene die het mooiste verkleed komt naar de Jeugdhofzitting, is er een leuke prijs.
De kaartverkoop voor de jeugdzitting start 6 december. Kaarten kosten vijf euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Knuvers Schoenen (Bunders) Intertoys (Molenwieken) UITpunt (Markt) en Kapsalon Difference (de Boekt).
Meer informatie over de jeugd van c.v. De Kuussegatters staat op www.kuussegatters.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant