Afbeelding

AutoPlus en De Winter samen door

Zakelijk 31 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – In het kantoor van De Winter media groep in Uden plaatsten Peter Maas, Geert van den Akker en Jorrit Waterschoot namens de AutoPlusdealers en Jeroen van der Horst en Leon de Beer namens De Winter media groep, hun handtekening onder een contract voor verdere samenwerking. De 13 AutoPlusdealers in Uden en Veghel verlengen hiermee hun contract met de Udense uitgever tot en met 31 december 2013.

[image=197934]

De samenwerking tussen beide partijen ging op 1 januari 2010 van start met de uitgifte van de AutoPluskrant. Hierin presenteren de aangesloten merkdealers niet alleen de allernieuwste automodellen, hun occasions en autoaccessoires, maar brengen hierin ook het allerlaatste nieuws op autogebied. “Deze samenwerking verliep de afgelopen twee jaren perfect. Het verspreidingsgebied van de Stadskrant Veghel en het Udens Weekblad, waarin onze AutoPluskrant tweewekelijks bij de lezers wordt thuisbezorgd, loopt parallel met de regio’s waarin wij als merkdealers actief bezig zijn en waar zich onze klanten bevinden. Bovendien ontwikkelde De Winter media groep voor ons een uitstekende mediamix waarbij wij als dealers naast de AutoPluskrant ook nog eens gebruik kunnen maken van radio- en tv-reclame via Skyline RTV. In 2011 kwam daar ook ons autoprogramma ‘On The Road’ op Skyline bij. Deze totale mediamix is volgens mij uniek in Nederland”, zegt AutoPlusvoorzitter Peter Maas namens de autodealers.
Ook verantwoordelijk uitgever bij De Winter, Leon de Beer, is blij met de continuering van de samenwerking met de AutoPlusdealers. Hij zegt: “De auto is een interessant onderwerp bij jong en oud. Daarom is het belangrijk om de producten van de AutoPlusdealers cross mediaal zo goed mogelijk in de markt te zetten. Dat is ons de afgelopen 2 jaren goed gelukt en ik ben dan ook blij dat de AutoPlusdealers hierover tevreden zijn. Voor al onze klanten geldt dat wij hen een totaal concept aanbieden met 1 aanspreekpunt, zoals Jeroen van der Horst dat in dit geval voor de AutoPlusdealers is. Dit werkt uitstekend”.

[image=197935]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant