Afbeelding

UDI'19 niet verder met Chris van den Dungen

Voetbal 9 keer gelezen
UDEN - UDI'19 maakte dinsdag bekend dat het contract met trainer Chris van den Dungen niet zal worden verlengd. Ook Reggie van Gennip zal volgend seizoen geen assistent-trainer meer zijn. Chris van den Dungen reageerde vooral verbaasd. Van den Dungen: "Ik denk dat we de goede weg zijn ingeslagen. Ik vind het vooral jammer dat ik het niet kan afmaken. Voor de rest even goede vrienden."

Door: Willy Rooyakkers

[image=190756]

Dinsdagavond voor de training kreeg Chris van den Dungen het 'slechte nieuws' te horen van de technische commissie. Hoewel hij het niet had zien aankomen maakt hij allesbehalve een aangeslagen indruk. Van den Dungen: "Nee, in het betaalde voetbal maak je dat ook mee dat je contract niet wordt verlengd. Ik vind het wel vreemd, dat wel. We hebben nu al de doelstelling bereikt door een periode te winnen. Daarbij spelen we leuk en goed voetbal. Ik had graag doorgegaan om het verder af te maken. Drie weken geleden hadden we nog een evaluatiegesprek wat uiterst positief verliep. Het viel me toen al op dat ze niet meteen zeiden met elkaar door te willen gaan. Vorig jaar gebeurde dat namelijk wel."

Doorgaan
Ondanks alles heeft de joviale Bosschenaar veel zin om het seizoen lekker af te maken. "Uiteraard. UDI'19 is en blijft een schitterende club waar ik het goed naar mijn zin heb. Daarbij zijn er natuurlijk nog genoeg andere leuke verenigingen. Ze gaven aan een 'frisse wind' te willen, dat is hun goed recht."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant