Afbeelding

Huldiging Erelid en UDI jubilarissen zeer geslaagde avond

Algemeen 50 keer gelezen
Vrijdag de 25e november was het weer een gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werd het pasbenoemde Erelid Mario Boselie, de diamanten jubilaris Theo Verhoeven, de gouden jubilarissen Wim Wijdeven en Toon Verbakel, de robijnen jubilarissen Gerrit van Geelkerken en Tini v.d. Akker en de zilveren jubilarissen Henri v.d. Donk, Armand Kremers, Peter v.d. Heuvel, Richard v.d. Boogaard, Mark v.d. Meulenhof, Joop v. Dalen en Jeroen v.d. Akker in het zonnetje gezet.

[image=197850]

Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Paul Rüpp. Paul verwoordde het voortreffelijk, hij zinspeelde met betrokkene en bracht hierdoor menigeen aan het lachen. Na zijn toespraak kregen allen een attentie en hun partners een mooie bos bloemen aangeboden.

Paul sprak als eerste Mario Boselie en echtgenote Mia toe. Mario was tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering benoemd tot Ere-lid van UDI’19. Paul zei o.a.: “Mario onlangs waren de leden met het voorstel van Algemeen Bestuur om jouw te benoemen tot Erelid met unanieme stem eens. Je jarenlange inzet, de enorme betrokkenheid als bestuurslid van o.a. de technische commissie, sponsoring en horeca en vooral de buitengewone organisatorische kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie rond de bekerwedstrijd Ajax - UDI'19/Beter Bed in 1998, oefenwedstrijden tegen topteams en het 90-jarig jubileum van UDI'19 hebben UDI’19 ruimschoots op de kaart gezet.” Nadien kreeg Mario de Erespeld als Erelid en oorkonde opgespeld en overhandigd, voor echtgenote Mia was er een mooie bos bloemen als dank.

[image=197851]

Mario zei erg vereerd te zijn met deze benoeming.”Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik deze verdiend heb daar ik toch wel het een en ander voor de vereniging heb gedaan. Maar ik heb ik het graag gedaan voor deze mooie vereniging, menig uurtje heb ik er in gestoken en ik denk dat ik ook mag stellen dat ik mijn gezin er iets te kort mee heb gedaan. Mijn echtgenote Mia heeft dit altijd geaccepteerd en zei als je maar niet thuis komt om hierover te mouwen. Bedankt, ik ben hier trots op”.

Velen waren aanwezig om het Erelid en de jubilarissen een handje te geven met hun UDI-jubileum. Na afloop van de receptie toonde de jubileumcommissie een verzameling van foto's uit het verleden van betrokkenen op de UDI club-TV. Hiervoor bestond veel belangstelling van de aanwezigen. Iedereen had het goed naar hun zin en bleven de jubilarissen lang vergezellen op deze voor hen bijzondere avond. Wij als jubileumcommissie (Minus, Kees, Ischa en Ad) kregen lof omtrent de goede organisatie, maar wij willen dit graag delen met fotograaf Robert en geluids- en videotechnicus Jan én Wilma met haar medewerkers. Zowel het Erelid en de jubilarissen als UDI'19 kunnen tevreden terugkijken op deze bijzonder geslaagde avond.

De Jubileumcommissie
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant