Afbeelding

Van Geenen: 'Geen klik met iedereen'

Voetbal 29 keer gelezen
VOLKEL - John van Geenen verlaat al na twee seizoenen 3e Klasser RKSV Volkel. Dit was eerder deze week al op Kliksport te lezen. Uiteraard hebben we de gepassioneerde trainer om zijn reactie gevraagd. Het blijkt dat niet alle leden van de Volkelse A-selectie een verdere samenwerking met Van Geenen op langere termijn nog zagen zitten.

John van Geenen: "Na een gesprek met het bestuur bleek dat zij wel met mij door wilden en ik had zelf ook geen problemen met hun. Ze gaven echter aan met de spelers te hebben gepraat en uit die hoek kwamen signalen dat ze een 'klik' misten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook nog wel had moeten nadenken als ze wél hadden door willen gaan." Hoezo dat dan? "Tja. Als trainer geef ik natuurlijk al heel lang heel vaak dezelfde dingen aan. Als je dan merkt dat dit dan niet opgepikt wordt dan is het misschien duidelijk dat ze een andere trainer moeten hebben. Ik denk namelijk dat uit deze groep meer te halen valt. Als voetballer moet je ook aan je voorbereiding denken bijvoorbeeld. Ik besef echter ook dat ik misschien wel heel erg fanatiek ben."

[image=156960]

Volgend jaar
John van Geenen geeft aan nog geen andere club te hebben. Er zijn zelfs geen contacten geweest. "Nee. Het maakt me niets uit waar ik naartoe ga, of het nu een 1e of een 6e klasser is. Voor mij is het belangrijkste dat ik een fanatieke groep onder mijn hoede krijg. Juliana Mill? Die kunnen me natuurlijk altijd bellen. Ik ben altijd Mill-minded geweest." Eerst moet Van Geenen echter nog het seizoen afmaken in Volkel. "Geen enkel probleem hoor! Ik ga er fanatiek tegenaan zoals ze van mij gewend zijn."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant