Afbeelding

OZZ LOZZ mix en match van dj’s

Muziek 15 keer gelezen
OSS – OZZ LOZZ wordt op zaterdag 3 december voor de eerste keer georganiseerd door Bas van der Heijden en Rowald de Jong. Uniek aan dit feest is dat er alleen maar Osse dj’s komen draaien. "Voor minimal, house of technoliefhebbers is Vivaldi op 3 december de place tot be, en dat in twee zalen", vertelt Van der Heijden.

[image=197644]

Nadat Gigadance in Oss ermee stopte, besloot het duo een nieuw dancefeest te organiseren. Zij organiseerden eerder al Flashbacksparty the Reunion, dat speciaal voor kasteleins werd gehouden. "Toen ontstond het idee. Ik dacht: hoe leuk zou het zijn om een reünie voor dj’s te houden. Zo zien de 28 Osse dj’s elkaar ook weer eens. Ik kwam op het idee van de naam: OZZ LOZZ. Het dak gaat er namelijk af tijdens het dancefeest. Dennis Timmermans, een vriend van mij, bedacht toen de slogan: Wizards of Ozz. Want de 28 dj’s die komen draaien, zijn eigenlijk de tovenaars achter de draaitafel." Timmermans draait zelf ook op 3 december onder de naam Denz. Van een directeur tot aan een ex-sportschoolhouder, er is veel diversiteit in dj’s. Tijdens OZZ LOZZ zorgen ook enkele vrouwelijke diskjockeys dat het dak eraf gaat. Er is die avond een Viproom. "Dit zie je tegenwoordig steeds meer, zelfs in kroegen. Bij ons kunnen de Vips in een afgeschermde ruimte genieten van de house en dancemuziek", aldus Van der Heijden. Van 20.00 tot 03.00 uur wordt er gedraaid volgens het B2B-principe. Elke half uur wisselen de artiesten elkaar af. "Timmermans heeft voor een mooie programmering gezorgd. Het was nog een hele klus om een balans te zoeken tussen de verschillende artiesten. Hij heeft een mooie mix en match van dj’s gemaakt." Kaarten voor OZZ LOZZ zijn te koop bij de CD Kiosk, Station De Luxe en Vivaldi. In de voorverkoop kosten ze 12,50 euro, aan de deur 15,00 euro.

Prijsvraag
Wie de volgende vraag goed beantwoordt, maakt kans op twee kaarten. Er zijn vijf keer twee tickets beschikbaar. Hoeveel dj’s komen er op OZZ LOZZ draaien? Stuur het antwoord en je gegevens naar . Dit kan tot donderdag 1 december. Winnaars krijgen telefonisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant