Afbeelding

‘Dit zijn zó’n mooie producten’

Zakelijk 140 keer gelezen
UDEN – Ze zijn mooi, duurzaam en beresterk: de composiet meubelen van het bedrijf One to Sit. Sinds afgelopen vrijdag zijn Udenaren John en Mariëlle van Dalen mede-eigenaar van dit bedrijf.

“We maken meubelen van composiet voor zowel binnen- als buitengebruik”, vertelt John van Dalen, voorheen eigenaar van enkele Bang & Olufsenzaken, waaronder die in Uden. “Met One to Sit maken we duurzame, luxe meubelen zoals tafels, stoelen, banken, ligbedden. De vormgeving is bijzonder mooi en strak, het materiaal is ontzettend duurzaam. Je kunt onze meubelen alle seizoenen buiten laten staan.”

[image=197575]

Met ‘onze’ doelt Van Dalen op de andere twee mede-eigenaars: Chris-Jan en Lieke van Zutphen uit Uden. Zij waren het, die het bedrijf vijf jaar geleden opstartten. Samen met Veghelaar Marc Verhoeven is Chris-Jan van Zutphen de vormgever. “De composiet producten zijn zó mooi!”, vervolgt de bevlogen Van Dalen, die dan ook niet in grenzen denkt. “Vanaf volgend jaar gaan we internationale beurzen bezoeken. Op dit moment zijn de producten verkrijgbaar via ons exclusieve dealernetwerk, maar op korte termijn verbreden we de afzet via de project- en hospitalitymarkt.” De mogelijkheden zijn groot: zo zijn tafels van zeven meter lang geen uitzonderingen en kunnen de meubelen zelfs in brons of koper worden geleverd.

Meer informatie staat op www.onetosit.nl.

[image=197576]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant