Afbeelding

Friendscardspaarder wint Boerinnen High Tea

Zakelijk 25 keer gelezen
UDEN - Elke maand geeft Friendscard een geweldige prijs weg met de Share & Win actie. Ditmaal is Inge Rooijendijk uit Uden de gelukkige winnaar van een echte Boerinnen High Tea, aangeboden door de Brabantse Hoeve.

[image=197573]

Er zijn drie manieren waarop je deze felbegeerde prijzen kunt binnenslepen: deel of ‘share’ de Friendscard nieuwsbrief met je vrienden via je favoriete sociale netwerk (Hyves/Twitter/Facebook/LinkedIn); ‘Like’ Friendscard op Facebook en volg @Friendscard op Twitter. Vorige maand was de prijs met name voor de dames een ‘Must-Have’. Je maakte namelijk kans op een Boerinnen High Tea voor vier personen bij de Brabantse Hoeve. Inge Rooijendijk mag met drie vriendinnen, vrienden, familieleden of collega’s een leuke dag gaan beleven bij de Brabantse Hoeve in Volkel.
High tea is in Nederland steeds meer in opkomst. Het is een heerlijk ontspannen manier om met elkaar te snoepen en te genieten van een diversiteit aan lekkernijen en drankjes. Een High Tea bij de Brabantse Hoeve is niet zomaar een High Tea. Inge kan hier gaan genieten van een echte Boerinnen High Tea. Dit is een High Tea op Bourgondische wijze met een boerse inslag aan tafel.
In de maand december is er een speciale kerstprijs die je kunt winnen met Friendscard. Share en/of ‘like’ Friendscard en win een kerstcatering assortiment voor tien personen, aangeboden door Ujes Eethuis uit Uden. Even niet zelf uren in de keuken staan voor een heerlijk diner? Win en geniet met familie, vrienden of collega’s van een heerlijk kerstbuffet, hors d’oeuvres of luxe hapjes. Activeer je Friendscard op www.friendscard.nl of vind Friendscard op social media.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant