Afbeelding

Friendstix trapt af met lokale topaanbiedingen

Zakelijk 16 keer gelezen
UDEN - De website www.friendstix.nl gaat volgende week vrijdag in de lucht met couponaanbiedingen uit Uden en omstreken. Om dit te vieren geeft Friendstix wekelijks gratis coupons weg voor het theater, kledingzaken, beautysalons, lunchrooms, restaurants en nog véél meer. Er is slechts één voorwaarde: 'like' Friendstix op Facebook.

[image=197571]

Tegenwoordig zoekt nagenoeg iedereen op internet naar aanbiedingen; niemand wil nog teveel betalen. Het is dan ook niet voor niets dat couponsites ongekend populair zijn. Maar helaas bieden deze vaak geen voordelen bij de bedrijven bij jou in de buurt. Friendstix doet dit wel.
Friendstix, het zusje van de regionale spaarkaart Friendscard, biedt coupons aan voor uiteenlopende producten en diensten met een fikse korting. De website wordt gevuld met kortingscoupons voor bijvoorbeeld theater, kledingzaken, beautysalons, lunchrooms, restaurants, campings en dagjes weg. “Maar ook voor kortingen bij de plaatselijke slager, snackbar, kapper of dat gezellige eetcafeetje op de hoek kun je bij www.friendstix.nl terecht. Denk bijvoorbeeld aan 50% korting op een knipbeurt of op je kleding”, vult Mark Bongers van Friendstix aan. “Of wat dacht je van een heerlijke high tea of een onbeperkt menu voor de helft van de prijs? Op www.friendstix.nl kun je vanaf 2 december klappers van coupons kopen, die leuk zijn om te houden of om cadeau te geven. We zijn druk bezig met het verzamelen van de beste deals in de regio. We willen daarover nog niet teveel verraden, maar besparen op bijvoorbeeld een knipbeurt, dat moet toch iedereen aanspreken!”
Vanaf 2 december gaat de website van Friendstix de lucht in en worden Uden, Veghel, Oss en omgeving overspoeld door hoge kortingen. Bij zo’n leuke start wil Friendstix natuurlijk niets liever dan feest vieren. En hoe kun je dat nu beter doen dan door een heleboel cadeaus weg te geven? Friendstix geeft daarom iedere week gratis coupons cadeau aan haar Facebook fans. Wil jij ook kans maken op zo’n geweldige prijs? Ga dan naar www.facebook.nl/friendstix, like en win!



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant