Afbeelding

Kick-off nieuw evenement Voor Elke Vrouw

Zakelijk 82 keer gelezen
UDEN – Voor Elke Vrouw is een nieuw evenement op 29 februari 2012 in Theater Markant Het wordt georganiseerd door Stichting Vizie, wat staat voor Vrouwen In Zaken Inspireren Elkaar. Woensdag was de kick-off in ’t Klooster aan de Kapelstraat in Uden. Niet alleen het evenement wordt verrassend en informatief , de weg er naar toe is ook interessant. Uiteindelijk is het doel het belangrijkste. Met de opbrengst van deze dag krijgt een vrouwelijke startende onderneemster uit deze regio een microkrediet van 50.000 euro.

[image=197118]

Saskia Verbruggen, Henny Knechten, Yvonne de Groot, Karin van Leeuwen, Trix van der Wolk en Denise Roomer zijn de organisatoren van het nieuwe evenement. Saskia Verbruggen wilde iets organiseren dat vrouwen bij elkaar brengt. “We hebben elkaar tenslotte ook allemaal nodig. Toen ik hoorde van Eigen Baas en de mogelijkheid voor microkredieten in ons eigen land, wist ik ook waar ik het voor wilde doen”, legde ziij uit aan het vooral vrouwelijke publiek. De bedoeling is dat zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers zich aanmelden en zich op een of andere manier presenteren op de dag van het event. Woensdagavond sprak Alexa Dutilh van eigenbaas.nl Coaching & Microkrediet (onderdeel van Ministerie EL& I). Ze gaf inzicht in hoe, waarom en wanneer je in aanmerking komt voor Coaching en/of Microkrediet. De stichting Vizie gaat samen met het ondernemersklankbord en het intergemeentelijk bedrijfsbureau van de gemeente een vrouw selecteren die in aanmerking kan komen voor het microkrediet. Voor de peptalk was Ramona Pikeur van ramona-pikeur.blogspot.com uitgenodigd. Zij is coach en sinds kort ook schrijfster. Ze vertelde over inspiratie, doorzettingsvermogen en het zien van kansen in mindere tijden. Zelf leed ze aan kanker waardoor ze alles wat ze had verloor, behalve zichzelf. Dat beseffende kroop ze weer overeind en inmiddels kan ze weer succesvol haar werk doen.

Programma
De vrouwen die woensdag waren uitgenodigd worden wellicht participant of deelnemer aan het evenement. In een middag- en avondprogramma krijgen gasten de laatste nieuwtjes op mode- en verzorgingsgebied, vrije tijd, entertainment, wonen en lifestyle. De participanten
informeren, verwennen en verrassen het publiek met lezingen, workshops en nemen iedereen mee in een wereld Voor Elke Vrouw.
Gedurende de weg er naar toe krijgen twee vrouwen een ‘feel good make over’ en wordt er gewerkt aan een ‘sell good make over’. Beide activiteiten worden gevolgd door mediasponsor De Winter Mediagroep. De ontwikkelingen zijn ook te volgen via twitter @VoorElkeVrouw, www.voorelkevrouw.nl en
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant