Afbeelding

Henri Herps uitbater van Bar Club Sanchezz

Zakelijk 586 keer gelezen
UDEN – Bar Club Sanchezz is de nieuwe naam van voorheen café De Markies. Het horecapand aan de Markt wordt op dit moment nog verbouwd, maar op donderdag 24 november om 22.00 uur gaat Sanchezz open. Dat belooft een spectaculair moment te worden. De nieuwe uitbater Henri Herps wil nog niet verklappen wat er staat te gebeuren. Sanchezz wordt een nachtzaak die om vier uur sluit.

[image=197003]

De Udenaar Henri Herps is nu nog regio - manager voor Warsteiner en daarvoor was hij vertegenwoordiger voor Heineken. “Ik loop al jaren mee in de horeca en kent het wereldje van binnen en van buiten. Mijn vrouw Vera en ik hadden al heel lang de droom om een keer iets aan de Markt te beginnen. Toen Jan Caspers en Edwin Vervenne De Markies kochten, ben ik meteen met hen gaan praten. Dat is nu drie maanden geleden. Een maand geleden hebben we de knoop doorgehakt,” vertelt Herps die van zijn hobby, werk gaat maken. Hij wordt het gezicht van Sanchezz, genoemd naar de bekende dj Roger. “Bij deze naam denk je aan een club op Ibiza, die sfeer krijgt de zaak dan ook.”
Het interieur van de horecagelegenheid is behoorlijk veranderd. De bar is kleiner geworden om plaats te maken voor een dansvloer. DJ’s, DJ-Booth’s, headliners en resident, zorgen voor trendy muziek. Voor in de zaak is een rookgelegenheid.
Bar Club Sanchezz krijgt een chique uitstraling en is op zondag en donderdag open van 20.00 tot 4.00 uur en op vrijdag en zaterdag vanaf 22.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant