Afbeelding

Dian Biemans reikt Scenecs-filmprijzen uit

Kunst en cultuur 31 keer gelezen
VEGHEL – Als ‘gezicht van Scenes International Debut Film Festival 2011’ reikte Dian Biemans uit Boerdonk – samen met Tanja Jess – afgelopen week een aantal filmprijzen uit.

[image=195913]

Dian Biemans werd na een casting als representatief model uitgekozen voor de publiciteitscampagnes van Scenecs. Als zodanig treedt zij op als vertegenwoordigder van het filmfestival, dat dit jaar van twee tot en met zes november in Amersfoort werd gehouden. Samen met actrice Tanja Jess verzorgde Dian de prijsuitreiking en show tijdens het Grand Gala. Het internationale filmfestival richt zich op nieuw talent op filmgebied. Dian bezocht diverse filmevenementen en schreef daar columns over: “Wat Scenecs zo bijzonder maakt is dat het publiek de gelegenheid krijgt met filmmakers in contact te komen, doordat er na de vertoning van de film vaak met de makers kan worden gesproken.”
De publieksprijs werd uitgereikt aan Annemarieke Graafmans. Pieter Verhoeff won de oeuvreprijs voor bekendere filmmakers die veel aandacht aan nieuw talent besteden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant