Afbeelding

Mooie opening seizoen Piepers

Carnaval 127 keer gelezen
VOLKEL - Carnavalsvereniging De Piepers uit Volkel opende afgelopen zaterdag met het 11-11 bal het carnavalsseizoen. In zaal Stevens werd het met medewerking van drive in show El-Mieno een gezellig feest.

[image=195894]

De dansgarde liet haar nieuwe gardedans zien in de prachtige nieuwe danspakken. Na de dans werd Mia van dan Brandt in het zonnetje gezet. Mia begeleidt al 22 jaar de dansgarde. Tijdens het officiële gedeelte van de avond werd afscheid genomen van de aftredende raadsleden Hein en Carien van Duijnhoven. De nieuwe mensen voor de raad van 11 werden daarna door prins Thomas d’n Urste geïnstalleerd. Dit zijn Corné en Marianne van Beek, Bas en Chantal Vervest en Selim en Michelle Ilhan. Hofkapel De Durschieters had ook een jubilaris in zijn midden. Tom van de Linden zorgt al elf jaar voor een vrolijke noot bij De Durschieters.
Vervolgens was het weer tijd om de wisselbekers in te leveren. Dit jaar viel de eer aan Buurtvereniging Schadron en Vrijgezellige +2. Kos Kojer had voor de derde keer de wisselbeker bij de overige categorieën gewonnen en mocht hem dus in hun prijzenkast laten staan. Als afsluiting werden de Verdienstelijk Volkenaren in het zonnetje gezet. Harry van den Boogaard, Wim van den Boogaard, Harry Raaijmakers, Piet van Tiel en John Arts werden op deze manier bedankt voor hun inzet voor het dierenparkje in Volkel. Na het officiële gedeelte verzorgde drive in show El-Mieno nog tot laat in de nacht voor een vrolijke sfeer en menigeen heeft nog een aardige tijd op de dansvloer doorgebracht.

[image=195895][image=195896][image=195897][image=195898][image=195899][image=195900][image=195901]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant