Afbeelding

Stijn wordt elf op 11-11-11

Opmerkelijk 80 keer gelezen
UDEN - Een bijzondere dag is het voor Stijn van Roosmalen uit Uden. De leerling van basisschool 't Mulderke is op 11-11-11 elf jaar geworden. En dat werd vanochtend flink gevierd in de klas. Met taart geschonken door het Udens Weekblad, Kliknieuws en SkyLine. En natuurlijk werd er flink gezongen.

[image=195618]

"Ik hoorde het op mijn zevende van mijn vader, dat ik elf zou worden op 11-11-11. Maar ik heb er verder eigenlijk niet meer aan gedacht." Moeder Baukje wel. "Vorig jaar hoorden op we van een meisje dat op 10-10-10 tien jaar werd. Toen realiseerden we ons dat Stijn ook een bijzondere verjaardag heeft."
Deze dag is dubbel feestelijk voor de familie van Stijn. "Mijn tante Sanne heeft haar vriend Dennis op mijn geboortedag leren kennen, dus ook precies elf jaar geleden. En ze gaan vandaag trouwen", aldus de jarige.
Over aandacht heeft Stijn dus niet te klagen. Een camera van SkyLine en een verslaggever van Udens Weekblad en Kliknieuws in de klas. En gisteren stonden Stijn en zijn oom en tante ook al groot in het Algemeen Dagblad. (foto's: Stephan van Berkel)

[image=195619][image=195620]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant