Afbeelding

Nieuw: vastgoedsociëteit

Zakelijk 41 keer gelezen
BOXMEER – De Stichting Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen, die medio september werd opgericht, heeft besloten nu naar buiten te treden.

[image=195038]

De nieuwe vastgoedsociëteit wil een brug slaan tussen partijen uit verschillende vakgebieden die actief zijn in de vastgoedsector. Door middel van bijeenkomsten en excursies wordt kennis gedeeld, kunnen relaties ontstaan en onderhouden worden.
Deelnemers zijn projectontwikkelaars, makelaars, architecten, woningcorporaties, bouwaannemers, beleggers en zakelijke dienstverleners, die gevestigd zijn in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Grave, Mook en Middelaar, Gennep en Bergen. Ook de gemeenten in de regio nemen actief deel aan de bijeenkomsten.

Kennismaking
Voor belangstellenden die kennis willen maken met de Vastgoedsociëteit en de initiatiefnemers, wordt op donderdag 1 december een kennismakingsbijeenkomst gehouden. Deze begint om 19.30 uur in Hotel-restaurant Riche, Steenstraat 51 in Boxmeer. Aanmelden kan per e-mail (info@lvcm.nl). Voor meer informatie zie www.lvcm.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant