Afbeelding

Actiemenu bij 30-jarig Bella Italia

Zakelijk 237 keer gelezen
UDEN – Ristorante Bella Italia bestaat 30 jaar. Om precies te zijn is het op 13 november precies 30 jaar geleden dat de familie Consoli in Uden het Italiaanse specialiteitenrestaurant opende. Ter gelegenheid hiervan heeft Bella Italia de hele maand november een actiemenu: 19 kleine gerechtjes voor 19 euro.

[image=194887]

Tino en Maribel Consoli heropenden in maart hun restaurant na een indrukwekkende restyling. “Daar hebben we erg veel positieve reacties op gehad. We gaan binnenkort ook onze zaal, La Piazza, in dezelfde stijl verbouwen. Dat zal begin volgend jaar gebeuren”, vertelt Tino. “En we blijven natuurlijk ook steeds nadenken over nieuwe gerechten”, zegt echtgenote Maribel.
Een voorschot hierop kunnen de gasten van Ristorante Bella Italia in de hele maand november proeven. Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan is er een jubileummenu. Voor slechts 19 euro krijg je 19 verschillende, heerlijke gerechtjes. Bella Italia is gevestigd aan de Kerkstraat 39 in Uden. Tel. 0413-260896. Gelieve te reserveren voor het jubileummenu.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant