Afbeelding

'Uje Swingt, dat wil je toch niet missen?'

Muziek 48 keer gelezen
UDEN - Een warme en verrassende ontvangst, een glaasje Prosecco in de hand, een meer dan gezellig ingerichte zaal en avondvullend topamusement met louter live acts. De toon is dan snel gezet en het publiek doet de rest: swingen, buurten en genieten. Dát is Uje Swingt op zaterdag 12 november in de tennisevenementenhal.

[image=194825]

Maarten van Delst presenteert Uje Swingt dit jaar voor de tweede keer. “Een leuke en dankbare taak. Ik ben wel enigszins bekend met de Udense feesten en toch ook wel een podiumbeest maar Uje Swingt is toch net even iets anders. Met 1000 enthousiastelingen voor je geeft dat een enorme kick.”
Ton van de Acker is de voorzitter van Uje Swingt. “Onze uitdaging als organisatie is om elk jaar weer een speciaal en beter programma neer te zetten. Uje Swingt is traditioneel een evenement met een brede doelgroep. De keuze en mix van de live acts is daarom zeer belangrijk. Maar ook de kwaliteit van geluid, licht, aankleding zaal en faciliteiten is in zeer belangrijke mate sfeerbepalend. Alles moét en zál daarom perfect zijn om iedereen dat warme gevoel van Uje Swingt te geven. Dit jaar dus extra veel aandacht voor de aankleding van de zaal. Zo komt er een leuk cafetariaplein ‘onder het Ujese Prilleke’. Er is voldoende swingruimte voor iedereen die volledig los wil gaan, maar ook plek om gewoon gezellig te kletsen en een pilsje te drinken.”
Inmiddels is het niveau van de artiesten en evenement dermate hoog dat professionele geluids- en lichttechniek niet mag ontbreken. Dit jaar verzorgd door de Production Company van Raymond Verwijst. Ton vervolgt: “Een investering die de moeite waard is. We hebben geleerd van andere jaren. Ik ben trots op het programma. Het blijft een feest van de herkenning voor jong en oud.”
Er zijn nog kaarten à €15,- verkrijgbaar. Deze zijn te koop bij Esso tankstation Kornetstraat, Boekhandel Edele Brabant BLZ in de Passage en ROKADO tabaksspeciaalzaak aan de Promenade. Voor meer informatie zie ook www.knoerissen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant