Afbeelding

‘Wij zijn er voor álle evenementen’

Zakelijk 38 keer gelezen
UDEN – “Wij verzorgen evenementen van A tot Z: van bruiloft tot vergadering en van bedrijfsfeest tot uitvaartdienst.” Tamer Karademirli is vastberaden: hij wil van de voormalige tennishal aan de Hockeyweg in Uden een volwaardig activiteitencentrum maken. Sterker nog, ‘Evenementenhal Uden’ is al in bedrijf, net als het aangelegen lunch- en loungecafé.

[image=194771]

Binnen weerkaatst de spiegeling van drie grote kroonluchters op de pas geverfde vloer. Karademirli kijkt trots rond. De ondernemer heeft ervaring met het organiseren van (grotere) evenementen: met organisatiebureau Kismet Events is hij al actief in onder andere de Brabanthallen in ‘s–Hertogenbosch, in Hotel Nuland, Hotel Vught en in het Autotron in Rosmalen. “En nu dus Uden”, aldus de tevreden exploitant. “Dit is een mooie hal, uitstekend geschikt voor grotere gezelschappen. We kunnen gemakkelijk tweeduizend gasten verwelkomen. We zorgen overal voor: aankleding, tafels, stoelen, catering, noem maar op.” De eerste beurzen staan zelfs al op de agenda: in maart en april verwelkomt Evenementenhal Uden al een tuinbouwbeurs en de Bedrijvenbeurs.

Loungecafé
Met het loungecafé ‘Kismet Lounge’ wil Karademirli doordeweeks onder meer het bedrijfsleven van dienst zijn. De horecagelegenheid is van 11.00 tot 20.00 uur geopend. “We voeren een kaart met verschillende lunchgerechten: uitsmijters, broodjes, diverse tosti’s enzovoorts. De sfeer wordt informeel zakelijk. Je kunt hier terecht voor een zakenlunch, maar ook gewoon om even wat te drinken. Wil je de lounge afhuren voor een presentatie of borrel? Geen probleem.” In het weekeinde is Kismet Lounge langer open: tot 02.00 uur. Karademirli heeft verschillende plannen. “Wat ik wil, is deze locatie optimaal benutten. De hal om evenementen in te organiseren en het loungegedeelte als gezellige lunch- of uitgaansgelegenheid.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant