Afbeelding

Udenaren lopen in New York voor Joris

Sport 368 keer gelezen
UDEN - Boudewijn Broers, Alexander Brouwer en Debby Cools uit Uden beginnen op 6 november aan een van de grootste uitdagingen in hun leven, de NYC Marathon. Ze doen dit ter nagedachtenis aan een goede vriend.

[image=194738]

Maandenlang hebben ze getraind, geblesseerd toegekeken, de fysiotherapeut bezocht, de Dam-tot-Dam gelopen en als laatste de Amsterdam ½e Marathon. “We hebben hard moeten werken, maar wij denken dat dit harde werken niets is vergeleken met het gevecht wat een heel belangrijk persoon in ons leven heeft gestreden. De NYC marathon lopen wij om een aantal redenen, zoals een sportieve uitdaging, een droom, de stad, het evenement, en de marathon onder de marathons (als je er een loopt, wil je deze lopen), maar wij lopen vooral omdat wij graag geld in willen zamelen voor onderzoek naar de ziekte waar wij onze goede vriend Joris Kokxhoorn aan verloren zijn. Er is uiteindelijk besloten om een direct doel te ondersteunen, zodat het bedrag wat wij gaan doneren direct bij een dokter met gericht onderzoek terecht komt.”
Debby heeft contact gehad met de arts van Joris, Dr. Bromberg van het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam en zij heeft op dit moment een tweetal belangrijke onderzoeken lopen waarvan er een betrekking heeft tot hersentumoren, zoals Joris had. Bijdragen zijn welkom: 47.66.25.424 t.n.v. D.J.F Cools o.v.v. Run against Cancer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant