Afbeelding

Blokhuis: 'Sta open voor alles'

Voetbal 20 keer gelezen
UDEN / BEEK EN DONK - Harry Blokhuis kondigde vandaag aan met zijn laatste seizoen bezig te zijn als trainer-coach en jeugdcoördinator bij Sparta'25. De 57-jarige Udenaar voelt zich nog fris genoeg om straks weer aan iets nieuws te beginnen.

[image=25458]

Harry Blokhuis: "Ja, ik wil dolgraag nog iets nieuws aangaan. Ik geef nu al aan dat ik er mee stop zodat Sparta'25 tijd genoeg heeft om iemand anders te vinden. Dat verdient deze mooie club. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin, het is heel fijn werken. Ik heb er vertrouwen in dat er een stabiele 1e Klasser is neergezet en dat ze ook op dit niveau kunnen blijven." In het verleden werkte de Udense Tukker (Blokhuis is geboren en getogen in Enschede) op een hoger niveau dan nu. Hij was succesvol als trainer van ondermeer UDI'19, Gemert, Schijndel en De Treffers. "Een club als Sparta'25 heeft natuurlijk wat meer beperkingen in die zin dat er niet alles mogelijk is. Dat is ook helemaal niet erg. Natuurlijk zou ik graag weer eens hogerop gaan maar dat sluit niet uit dat ik andere clubs uitsluit. Doordat ik niet meer hoef te werken heb ik gewoon veel tijd om met trainen bezig te zijn. Op die manier kun je het lekker invullen en dat is heel erg leuk om te doen. Ik wil dit zeker nog een aantal jaren doen."

UDI'19
Als Harry Blokhuis weer vrij komt dan is het onvermijdelijk dat de naam UDI'19 valt. "Ach, ik denk dat ze bij UDI'19 op dit moment goed bezig zijn. Ze staan bovenaan, het gaat goed!"
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant