Afbeelding

Visspecialist Steenhart sluit aan bij Friendscard

Zakelijk 71 keer gelezen
UDEN - Naast Slagerij Knobbout en Drogisterij Drossaard kunnen er op de Drossaard in Uden nu ook iEuro’s gespaard en ingewisseld worden bij Visspecialist Steenhart.

[image=194683]

Visspecialist Steenhart vestigde zich drie jaar geleden op de Drossaard. Hans Steenhart, ondernemer achter de Visspecialist, is geboren en getogen in Spakenburg. Met bijna 25 jaar ervaring met vis is Steenhart nog steeds elke dag te vinden bij verschillende groothandels en rokerijen. Hij kiest verse vis, gerookte vis en grondstoffen uit voor het maken van zijn eigen producten, gebakken vis en haring die de hele dag vers schoongemaakt worden.
Steenhart heeft voor Friendscard gekozen omdat het een extra stimulans moet geven voor klanten om naar de Drossaard te komen. Klanten krijgen bij elke besteding van € 10,- een halve iEuro cadeau. Daarnaast werkt Steenhart wekelijks met andere producten waarbij iEuro’s te sparen zijn. Actie van de week: 1 iEuro cadeau bij een eigengemaakte ovenschotel en bij een vissoep uit eigen keuken sparen deelnemers eveneens 1iEuro.
Wie op de hoogte wil blijven van de laatste acties, kan zijn Friendscard activeren op www.friendscard.nl. Friendscard ‘liken’ op Facebook kan ook: daar zijn elke maand leuke prijzen te winnen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant