Afbeelding

3D: Nooit Gedacht kan spanning terugbrengen

Voetbal 40 keer gelezen
OSS/UDEN - In de 3e Klasse D is het weer een zondag zoals vele anderen. Dat wil zeggen dat het weer alle kanten op kan. Hoewel, DESO zal bij winst in Geffen een erg ferme stap gaan zetten.

[image=152623]

Ruwaard krijgt Volkel op bezoek. Beide ploegen delen de elfde plaats. Een overwinning geeft wat lucht, een nederlaag betekent dat het maar een puntje voorsprong blijft houden op hekkensluiter Herpinia. Ruwaard zal ongetwijfeld vertrouwen hebben overgehouden aan het bekerduel met TOP. Trainer Henk Damen zag zijn ploeg een verdiende 5-3 overwinning boeken. Man of the Match was ongetwijfeld Colin Heikens. De zanger maakte er drie tegen TOP en liet de week ervoor tegen DESO ook al zien in bloedvorm te zijn. Volkel is gewaarschuwd.

Strijd om periode
Berghem Sport mag tegen Vitesse'08 geen fout maken, anders kan DESO de periodetitel pakken. Giel van Orsouw zal bij terugkeer op de bank waken voor onderschatting. Maar Berghem Sport is er ook de ploeg niet voor om van onderschatting uit te gaan. Alleen als de mouwen worden opgestroopt, worden resultaten geboekt, dat weten ze in Berghem. Vooralsnog doen ze het erg goed in de 3e klasse D. Aan kop gaat (zoals verwacht) DESO. Zondag mag trainer Niels van Casteren 100 procent inzet verwachten van zijn mannen, want er staat een lastige uitwedstrijd bij Nooit Gedacht op het programma. De Geffenaren zijn een hecht team en zouden het DESO wel eens lastig kunnen maken. Lees zondag op Kliksport meer over de duels in deze klasse.

Erp en Boekel op verplaatsing
In St. Oedenrode mogen ze zich alvast verheugen op de komst van RKVV Erp. De Erpenaren mogen tegen Rhode laten zien de defensieve zaakjes weer wat beter op orde te hebben. Insiders laten ons weten dat zulks het geval is dus we zijn benieuwd. Boekel Sport produceerde onlangs een late maar cruciale gelijkmaker tegen Nooit Gedacht. Een verloren gewaande wedstrijd toch nog gelijk trekken is immers goed voor het vertrouwen. Wellicht profiteert men daarvan als zondag het uitduel bij Stiphout Vooruit zich aandient.

Programma 3e klasse D
-Ruwaard - Volkel
-Rhode - Erp
-Prinses Irene - Avanti'31
-Berghem Sport - Vitesse'08
-Stiphout Vooruit - Boekel Sport
-Nooit Gedacht - DESO

Stand 3e klasse D
1. DESO 6-16
2. Berghem Sport 7-15
3. Nooit Gedacht 6-10
4. Rhode 6-10
5. Avanti'31 7-10
6. Prinses Irene 6-9
7. Erp 6-8
8. Stiphout Vooruit 7-8
9. Boekel Sport 7-8
10. Vitesse'08 7-8
11. Volkel 6-5
12. Ruwaard 6-5
13. Herpinia 7-4
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant