Afbeelding

Seniorenorkest zoekt gezellige muzikanten

Muziek 14 keer gelezen
VEGHEL – Het seniorenorkest van Frisselstein is op zoek naar nieuwe leden. “We zijn op zoek naar wat oudere muzikanten die naast van muziek ook van gezelligheid houden”, vertelt Jan Lubberts, muzikaal leider van het orkest.

[image=194490]

“Het orkest is opgericht door een aantal oudere leden van het Groot Harmonieorkest van Frisselstein die minder prestatiegericht muziek wilden maken. Dat is inmiddels meer dan tien jaar geleden”, vertelt Lubberts die zelf de tuba/bariton bespeelt. “Door omstandigheden zijn we tegenwoordig nog maar met twaalf muzikanten over. We zoeken meer leden zodat we afmeldingen kunnen opvangen en meer mogelijkheden hebben bij optredens.” Mensen die noten kunnen lezen en rond de vijftig jaar oud zijn kunnen bij het orkest terecht. “We repeteren in zaal Ambiance in Veghel op maandagmiddag. Na afloop drinken we gezellig wat samen." Het orkest bestaat uit blaas- en slaginstrumenten. Mensen die geen beschikking hebben over een instrument kunnen toch bij het orkest terecht. “We bieden instrumenten aan voor de huurprijs van één euro per week.”
Het seniorenorkest houdt maandag een openbare repetitie in De Stapperij aan de Bunders 3. Vanaf 14.30 uur zijn mensen welkom, met of zonder instrument.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan Lubberts tel. (0413) 36 72 04 of via

[image=194491]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant