Afbeelding

2F+H: Margriet mag zich bewijzen bij koploper

Voetbal 10 keer gelezen
OSS / UDEN - Margriet is in 2H de laatste weken bemoedigend bezig. Het begint volgens trainer Amir Hashemi echt ergens op te lijken. Zondag krijgt men in Horst bij lijstaanvoerder Wittenhorst een uitgelezen mogelijkheid om te bewijzen dat de vorm inmiddels goed is.

[image=171407]


Hashemi kreeg deze zomer in Oss een groep voor zijn neus waar nog veel aan moest gebeuren. Na flink wat verbouwingswerkzaamheden en de laatste finetuning lijkt de Iraniër zijn zaakjes steeds beter voor elkaar te hebben. Dat liet hij onlangs ook al hier op Kliksport optekenen. Hashemi: "We moesten flink wennen. Vooral in defensief opzicht heb ik wat moeten experimenteren maar nu lijkt het goed te staan. Soms kan het ineens in elkaar schuiven. Scoren deden we altijd wel, daar maakte ik me minder zorgen over." Normaal gesproken dus genoeg reden om te gaan bouwen aan een mooie tussensprint maar met een uitwedstrijd bij Wittenhorst voor de boeg is dat minder normaal dan anders. Wittenhorst is namelijk een behoorlijke ploeg die volgens de volgers erg efficiënt kan zijn qua rendement.

Heeswijk en Festilent
In Heeswijk kunnen de plaatselijke favorieten ondertussen wellicht profiteren van een eventuele misstap van Wittenhorst tegen Margriet. De Balledonkers krijgen zondag bezoek van Volharding uit Vierlingsbeek dat in deze klasse ook als outsider voor de titel doorgaat. Leuke wedstrijd dus. Festilent moet thuis punten gaan pakken van Veritas om eindelijk weer naar boven te kunnen kijken. De Zeelanders hebben na zeven duels slechts drie puntjes in de tas en dat is uiteraard een moyenne wat naar boven moet worden bijgesteld om niet volgend seizoen een trapje lager actief te zijn.

Programma 2e Klasse H
Helden - SSS'18
Blerick - Wilhelmina'08
Festilent - Veritas
RKOSV Achates - Venlosche Boys
Mierlo-Hout - SVC 2000
Wittenhorst - Margriet
Heeswijk - Volharding

2F: Nulandia moet weer eens winnen
Het gaat de laatste weken vrij teleurstellend met het Nulandia van trainer Maarten van Vugt. Tot afgrijzen van de ervaren oefenmeesters maken zijn jongens nog flink wat elementaire fouten waardoor er tegen onnodige tegengoals wordt aangelopen. Gevolg is dat de degradant ook op het lagere niveau tot nu toe weinig indruk maakt en slechts als grauwe middenmoter kan worden aangemerkt. Zondag kan met bij SC 't Zand gaan werken aan voorzichtig eerherstel.

Programma 2e Klasse F
RKVVO - Theole
TEC - Bladella
Marvilde - Taxandria
SC 't Zand - Nulandia
BVV - RKJVV/Van Dalsen Inter. B
Reusel Sport/Faes Group - Gestel
Oisterwijk - Sint Michielsgestel
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant