Afbeelding

Knallende opening Garage Frank van den Elzen

Zakelijk 92 keer gelezen
VOLKEL - Onder grote belangstelling is zondag 23 oktober is Garagebedrijf Frank van de Elzen op knallende wijze geopend. Na een gezellige brunch met de buurtgenoten, was om het 's middags tijd voor een open dag voor genodigden en belangstellenden.

[image=194307]

Om 14.00 uur was het tijd voor de officiële opening. Dit gebeurde geheel in de trant van Frank, gewoon lekker met z’n eigen gezin. Na een kort woordje over de geschiedenis en de totstandkoming van het mooie pand, was het moment aangebroken.
Zonen Wietse en Jelle zorgden na aftellen voor een knallende opening. Daarna was het de beurt aan Janna van Lamoen en Dimphy van Boxtel voor hun muzikale bijdrage aan deze opening.
Natuurlijk kon Frank zelf niet achterblijven en presenteerde zijn nieuwe CD. Aan echtgenote Hanny, zanglerares Liesbeth Schins, Tante Betsie en Christien Veldhoen werd de eerst cd aangeboden.
Frank zong de zeven nummers met veel gevoel, en bracht onder andere. een ode aan zijn ouders. De vele gasten konden genieten van een hapje en drankje, en ook de kinderen vermaakten zich prima. Al met al een geslaagde dag en het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in de mooie nieuwe showroom en werkplaats aan de Leeuwstraat 88a in Volkel.

[image=194300]

[image=194301]

[image=194302]

[image=194303]

[image=194304]

[image=194305]

[image=194306]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant