Afbeelding

Overeenkomst voor Mr. van Coothstraat

Wonen 33 keer gelezen
UDEN - SVUwonen heeft een turnkeyovereenkomst gesloten met ontwikkelaar Rialto voor het braakliggende terrein tussen de Mr. van Coothstraat en de St. Janstraat in Uden. Rialto is de eigenaar van de grond en ontwikkelt het gehele project, dat bestaat uit een parkeergarage, winkelruimten en 27 appartementen. SVUwonen neemt deze appartementen van Rialto af.

[image=194130]

Deze 27 appartementen, met als doelgroep starters en senioren, verkoopt SVUwonen met de gunstige Koopgarantregeling. Waarbij woningzoekenden die staan ingeschreven bij SVUwonen voorrang krijgen op de verkoop. De aankoopprijs is vanaf €157.500,- (incl. koperskorting). Medio 2012 is de planning om met de verkoop te starten.
De appartementen hebben een netto oppervlakte van 75 m2, een woonkamer met open keuken en één of twee slaapkamers. De 21 woningen aan de van Coothstraat krijgen een balkon op het zuiden en een Frans balkon aan de noordzijde. Onder de appartementen komen commerciële ruimtes, parkeerplaatsen en bergingen. De zes appartementen die zijn gelegen aan de St. Janstraat hebben een afwijkende plattegrond. Aangezien er nog een bestemmingsplanprocedure doorlopen moet worden, verwacht SVUwonen niet voor 2013 met de daadwerkelijke bouwactiviteiten te starten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant