Afbeelding

Kaartverkoop Uje Swingt in volle gang

Muziek 20 keer gelezen
UDEN - Met nog slechts drie weken te gaan barst op zaterdag 12 november Uje Swingt weer los. Uje Swingt blijft het feest van de gezelligheid, uniek in zijn soort. De live optredens van Lasgo, Voulez Vous en You & Me zorgen tijdens deze editie van Uje Swingt voor een hoog amusementsniveau. Kaarten à € 15,- zijn verkrijgbaar bij Esso tankstation aan de Kornetstraat, Boekhandel Edele Brabant BLZ aan de Passage en Rokado tabaksspeciaalzaak aan de Promenade.

[image=194129]

Dit jaar volop jeugdsentiment met Voulez Vous, Dance met Lasgo, internationaal entertainment met de enige echte ‘Tom Jones’ en de opzwepende topcovers van You & Me. Uiteraard wordt er momenteel ook veel aandacht geschonken aan de aankleding van het evenement. De organisatie hierover: “Uje Swingt is traditioneel een evenement met een brede doelgroep, daarom is een juiste keuze en mix van de live acts essentieel. Maar ook de kwaliteit van geluid, licht, aankleding zaal en faciliteiten is in zeer belangrijke mate sfeer- en kwaliteitsbepalend. Alles moét en zál daarom perfect zijn om iedereen dat warme gevoel van Uje Swingt te geven. Vandaar ook dat we dit jaar vernieuwend zullen zijn en juist die details optimaal gaan invullen. Al met al voldoende redenen om ook dit jaar weer gezellig naar Uje Swingt te komen en je daar te laten trakteren op een avond topamusement!”
Tijdens de tijdelijke sluiting van het Esso tankstation (maandag 24 t/m donderdag 27 oktober, zie media) zijn kaarten gewoon verkrijgbaar bij de overige kaartverkooppunten
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant