Afbeelding

Enjoy op podium met Poort en De Munk

Kunst en cultuur 20 keer gelezen
VEGHEL – Popkoor Enjoy uit Vorstenbosch treedt op woensdag 16 november in de Blauwe Kei op met Danny de Munk en Henk Poort met de voorstelling Jeugdherinneringen.

[image=193521]

In Jeugdherinneringen komen zowel de hits van toen als die van nu voorbij. Het repertoire is verrassend; van levenslied, via musical naar Belcanto. Het meest verrassende aspect is dat Popkoor Enjoy uit Vorstenbosch samen met deze twee talenten op het podium zal staan.
Door het insturen van een motivatiebrief kregen alle koren uit de regio de kans om deel uit te maken van de theatershow Jeugdherinneringen. Danny en Henk kozen voor Popkoor Enjoy uit Vorstenbosch. Tijdens Veghel Nightlife kwam het koor al eens in aanraking met Henk Poort en ook Danny de Munk is hen niet onbekend. In het verleden trad Popkoor Enjoy op in een aflevering van Mooi weer de Leeuw en Danny de Munk was toen te gast. Hij kan het zich nog goed herinneren. “Wat een gezelligheid was dat! Als zij zingen, spat het enthousiasme ervan af en daar houden wij van! De voorstelling moet vooral een feestje zijn”, aldus Danny.

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 28,- (inclusief (pauze)drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant