Afbeelding

Omroep Brabant op FestyLand

Muziek 64 keer gelezen
VOLKEL - Omroep Brabant is zaterdag 15 oktober opvallend aanwezig op FestyLand. Iedereen die iets kwijt wil over Festyland kan in de ‘Spreekbuis’ stappen en ‘zijn ding doen’! Alle fragmenten zijn daarna te zien op www.omroepbrabant.nl/ evenementen. De leukste fragmenten zijn op 19 & 20 oktober te zien op Omroep Brabant TV.

[image=193463]

De Omroep Brabant-fotograaf loopt zaterdag rond om leuke kiekjes van potentiële Very Important Brabanders te maken. Iedereen die op de gevoelige plaat wordt vastgelegd, krijgt een visitekaartje met daarop de informatie dat de foto te downloaden is via www.veryimportantbrabander.nl.
Bezoekers die zich altijd schor schreeuwen op evenementen, kunnen de Omroep Brabant Crowdboard scoren, dé evenementengadget van Brabant die bezoekers een stem geeft in de massa.

[image=193465]

Nagenieten Festyland 2011 kan vrijdag 6 & 13 januari via een uitgebreide samenvatting op Omroep Brabant TV! Op www.omroepbrabant.nl/festyland zijn onder meer nieuwsberichten, videobeelden, foto’s en sfeerreportages over FestyLand te vinden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant