Afbeelding

FestyLand heeft tijdschema rond

Muziek 53 keer gelezen
VOLKEL - Met nog een week te gaan tot FestyLand maakt de organisatie de tijdschema’s van het programma bekend. Overigens heeft het zomerse weer van afgelopen week de ticketverkoop en campingreserveringen, die sowieso al een heel eind op vorig jaar vóór lopen, nog een extra impuls gegeven.

[image=152788]

FestyLand is de officiële afsluiter van het festivalseizoen en vindt plaats op 14, 15 en 16 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping.
Eén van de headliners dit jaar is Guus Meeuwis & Band, die op vrijdag van 23.30 uur tot 1.00 uur de Jupiler Stage naar een kookpunt zal brengen. Op vrijdag de 14e zal ook volkszanger Rinus zijn opwachting maken in de Chille Met Nille-area. Rinus’ nieuwe video Jij Mag Eerder Rijden is op YouTube een enorme hit en inmiddels al bijna 700.000 keer bekeken. De eerste act van de vrijdagavond is DJ Jeremaine S, die in de Spektaculair-tent vanaf 19.00 uur van start gaat. Vanaf dat moment is het drie dagen nonstop genieten van uiteenlopende muziekstijlen. Van de garage beatrock van The Deaf tot DJ Dyna; van Baskerville tot The Opposites en Krystl via Peter Pan Speedrock naar Don Diablo, Michel de Hey en huisband van De Wereld Draait Door Chef’Special tot de al eerder genoemde immens populaire publieksfavoriet Guus Meeuwis & Band.
De organisatie heeft ondanks het grote en gevarieerde programma toch weer de ticketprijs laag weten te houden, namelijk €45 voor de volle 3 dagen.

[image=152778]

Alvast in de stemming komen? Kijk op www.festyland.nl voor alle informatie, filmpjes en foto’s van vorige edities.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant