Afbeelding

Thermae Son Ladies Night voor goed doel

Zakelijk 95 keer gelezen
SON EN BREUGEL – Thermae Son houdt op vrijdag en zaterdag een Ladies Night. Het is een actie voor Pink Ribbon met tal van demonstraties en workshops en divers entertainment.

[image=193016]

“Het is een leuk avondje uit voor vrouwen. We rekenen op een hoge opkomst, daarom staan er ook twee avonden gepland”, zegt Aniek van Santvoort, die de Ladies Night organiseert. De actie is voor Pink Ribbon. Om geld in te zamelen wordt er onder meer een wellnessveiling gehouden. “En een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat ook naar het goede doel. De visagie, de kennismaking met de nieuwe massages bij Thermae Son, een handmassage, een workshop Indiase Dans, het zelf maken van sieraden en nog veel meer activiteiten zijn gratis te volgen door alle vrouwen die de avond bezoeken. “En er is meer bijzonders te zien. De, voor deze gelegenheid roze, loper gaat bijvoorbeeld over het water, dat is uniek.”

Programma
Na een ontvangst met een glas prosecco kunnen bezoekers genieten van diverse stands, modeshows, noviteiten op het gebied van beauty en wellness en hapjes en drankjes. De openingsdans wordt gedaan door Dansschool Mohini, die een klassiek-traditionele dans uit het zuiden van India opvoeren: Bharata Natyam. Ook Elvis Tribute Artist Mark Elbers treedt op. Er zijn modeshows van Gracy exclusive women’s fashion en House of Lamar. Bovendien is er dans van UC Dance (een speciale ladies act) en zangeres Natasja treedt op met Giovanni. Als klapper op de vuurpijl wordt er afgesloten met een nog geheime, spannende dance act. Als de avonden dit jaar een succes zijn, volgt er volgend jaar een tweede editie van de Ladies Night. Kaarten voor de Ladies Night kosten in de voorverkoop € 12,50. Bij bestelling van vier of meer kaarten kosten de tickets € 10, - per persoon. De kaarten worden verzonden (verzendkosten € 2,50) of kunnen worden afgehaald bij Thermae Son na bestelling op www.thermaeladiesnight.nl. Thermae Son is te vinden aan de Planetenlaan 2b in Son en Breugel, tel. (0499) 47 63 83. E-mail: ladiesnight@thermaeson.nl. Op de website is ook meer informatie over de avonden te vinden. De vrijdag duurt van 18.30 uur tot 00.30 uur. De zaterdag begint om 16.30 uur en eindigt eveneens om 00.30 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant