Afbeelding

Huizenroute Kruijswijk Makelaardij

Wonen 88 keer gelezen
SON EN BREUGEL – De NVM Open Huizenroute is zaterdag weer. Ook Kruijswijk Makelaardij uit Son neemt daar weer aan deel, dit keer met negentien woningen.

[image=192493]

“Ik heb hoge verwachtingen van deze editie, omdat het de eerste Open Huizenroute is sinds de overdrachtsbelasting van zes naar twee procent is gegaan”, zegt directeur Ron Kruijswijk. “Voor een aantal mensen is daardoor het aankopen van een woning weer bereikbaar.” Doel van de NVM Open Huizenroute is het laagdrempelig maken van het bekijken van een woning, zonder dat daar een makelaar bij aanwezig is. ”Maar het is zeker geen sight seeing. Het gaat erom dat er kopers zijn voor woningen, niet dat mensen zomaar komen kijken. Vaak zien we het effect pas na een oriënterende fase. Een aantal maanden later gaan mensen regelmatig tot aankoop over.” Tijdens de Open Huizenroute biedt Kruijswijk ook ondersteuning: het kantoor is open voor meer informatie en brochures. Op die vestiging wordt zoveel mogelijk gezocht naar creatieve oplossingen om tot een aankoop te komen. “Dan is het niet: er is een huis voor een bepaalde prijs te koop, maar stemmen we de zaken zodanig op het individu af dat de aankoop van een eigen woning mogelijk is.”

Nieuwbouw
Op dinsdag 4 en donderdag 6 oktober is er tussen 17.00 en 19.00 uur ook Open Huis bij een modelwoning van Bosa Nova. “Voor al onze nieuwbouwprojecten houden we waar mogelijk specifieke Open Huizendagen”, legt de makelaar uit. Kruijswijk Makelaardij is bij meerdere prestigieuze nieuwbouwprojecten betrokken. “Zoals De Kapteyn. Daarnaast zijn de Cederstaete in de Bontstraat en Sonniuspark (Hoven-Noord) grote projecten. Daar bieden wij in totaal 86 koopwoningen aan vanaf 189.500 euro. In de Sonse Hout zijn er 28 vrijesectorwoningen vanaf 345.000 euro. Dat project is in de eerste fase, nog dit jaar gaat het in aanbouw.”


Kruijswijk Makelaardij is gevestigd aan de Nieuwstraat 39 in Son. Tel. (0499) 47 25 72, Zie ook www.kruijswijkmakelaardij.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant