Afbeelding

Trekkertrek Boerdonk dit jaar met camping

Sport 91 keer gelezen
BOERDONK – Op evenemententerrein Leekzicht aan de Coxsebaan in Boerdonk vindt op zondag 1 oktober de 13e Trekkertrek plaats. Dit jaar is er ook een camping.

Ieder jaar wordt de Trekkertrek groter, biedt het meer spektakel en trekt het hogere bezoekersaantallen. De combinatie van brute pk’s op de baan en kindervermaak in de vorm van een springkussen, draaimolen, skelterbaan en kinderboerderij blijkt een gouden greep. Er is zelfs een sleepwagen waar de kinderen zelfs een ‘trek’ kunnen wagen. Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk allemaal om de brute kracht van de machines op de geprepareerde banen. Op een van de de vier banen komen dit jaar maar liefst 15 DCPO carpullers: omgebouwde carpullers met het uiterlijk van een auto. Op de andere banen zijn vooral Truckpullers in de sportklasses en de boerenklasse actief.

[image=75585]

Nieuw dit jaar is de camping: door het grote succes van Boerdonk Barst Los, het muziekevenement aan de vooravond van de Trekkertrek, stijgt ook de vraag naar overnachtingsmogelijkheid van zaterdag op zondag. De organisatie zorgt dit jaar daarom voor een campingterrein.

De entree op Trekkertrek Boerdonk bedraagt € 7,50 (tot 12 jaar gratis). Meer informatie staat op www.trekkertrekboerdonk.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant