Afbeelding

‘Daar gaat mijn werk’

Opmerkelijk 19 keer gelezen
UDEN - “Daar gaat mijn werk”, lacht Sjef van Sleeuwen als een busschauffeur met kiespijn. Hij moet eigenlijk nog werken tot half acht ’s avonds, maar donderdagochtend in de spits ging het al mis. Op de Abdijlaan in Uden ging de bus door zijn vering heen.

[image=191639]

Even parkeerde Sjef zijn bus nog op een uitvoegstrook, maar op advies van een motoragent schoof hij zijn bus toch maar naar de halte verderop. “De bus zat behoorlijk vol”, vertelt Sjef. “Het was nog de sneldienst ook, naar Eindhoven.”Nee, hij hoefde geen briefjes te scrhijven voor scholieren die nu een half uur te laat zouden komen. “Maar leuk is het natuurlijk niet als je niet verder kunt.”
Ja, hij krijgt nu een streepje erbij op zijn schadeteller, maar dat spatbord wás al kapot toen hij vanmorgen vertrok! Even gaat Sjef midden op de weg staan en steekt zijn hand in de lucht om het verkeer tegen te houden omdat zijn bus weggesleept wordt. Dan gaat hij bij de bushalte aan de overkant van de weg staan. Hij lacht minzaam. “Ik ga maar wachten op een collega.”

[image=191640][image=191641]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant