Afbeelding

Nieuwe clip Udense rapper Cyclone

Muziek 71 keer gelezen
UDEN - De 20-jarige Udense rapper Cyclone bracht medio 2010 zijn kennismakings EP 'Van top tot teen' uit. Na zijn videoclip Roos & Koos die eerder dit jaar verscheen, brengt hij nu 'I love you' uit. Deze nieuwe videoclip geeft de eerste impressie van zijn aankomende album weer. Wanneer het nieuwe album uitkomt wordt later dit jaar bekend.

[image=191603]

"Het is een veelbewogen jaar geweest, maar aan alles komt een einde", vertelt Cyclone, ofwel Daan Rijkers. "Dat einde heeft ervoor gezorgd dat ik met de videoclip ‘I love you’ kon komen. Het is een nummer wat staat voor alles wat er in het dagelijks leven gebeurt, je moet houden van je leven zoals het is." I love you is een aanzienlijk luchtig nummer in vergelijking met de vorige twee videoclips die de Udense rapper naar buiten heeft gebracht (Ouders, 2010 en Roos & Koos, 2011).
Meer over Cyclone is te vinden op www.twitter.com/cyclone040, www.facebook.com/daan.rijkers en www.gewoondaanig.hyves.nl. De clip is te vinden op http://www.youtube.com/watch?v=0zUJYCv8rck
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant