Afbeelding

Groen licht voor nieuwbouw Kloosterstraat

Wonen 43 keer gelezen
VOLKEL - De gemeente Uden heeft woensdag de bouwvergunning afgegeven voor de bouw van 16 seniorenappartementen aan de Kloosterstraat in Volkel. Al langere tijd is SVUwonen bezig met de voorbereidingen van de plannen voor de ontwikkeling van deze appartementen, op de locatie van de voormalige Amerikaanse school.

[image=191559]

Het plan past binnen het ‘dorpse’ karakter van Volkel en bestaat uit acht koopappartementen en acht huurappartementen. Met (kale) huurprijzen vanaf € 650,- per maand en een koopsom vanaf € 215.000,- v.o.n.
De appartementen hebben een totaal oppervlakte vanaf ongeveer 78 m2 tot 118 m2 en liggen op de begane grond of op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. De appartementen op de begane grond hebben een ruime woonkamer, slaapkamer met badkamer, aparte hobbykamer en sommigen zijn voorzien van een tuin. De appartementen op de eerste verdieping hebben de mogelijkheid tot een tweede slaapkamer op de tweede verdieping en krijgen een balkon.
Op dit moment werkt SVUwonen aan de laatste voorbereidingen van dit project. De verwachting is dat begin 2012 wordt gestart met de realisatie van het plan. De verwachte oplevering is gepland in 2013. De actieve verkoop start vanaf december 2011. Vanaf dan is er ook meer informatie beschikbaar voor geïnteresseerden, die zich al kunnen melden bij Van de Ven Garantiemakelaars (0413-261905).

[image=191560][image=191558]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant