Afbeelding

'Eerste' steen Kindcentrum Raam gelegd

Onderwijs 44 keer gelezen
UDEN - Bij de nieuwbouw van Kindcentrum Raam mochten Joep van Hoof en Stijn Eijndhoven, leerlingen van basisschool De Springplank, maandagmiddag de eerste steen leggen. Nou ja, eerste..., er zijn inmiddels al heel wat stenen gelegd want de bouw is al enige tijd bezig.

[image=191408]

Maar toch een feestelijke en officiële bijeenkomst dus aan Hofstukken. In het Kindcentrum Raam is behalve basisschool De Springplank straks ook plaats voor een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. Verder komt er een ruimte voor bewegen en spelen waarin ook de buurtbewoners activiteiten kunnen organiseren.
Stijn en Joep mochten maandag niet alleen de eerste steen metselen, maar ook de steen onthullen met daarop de naam Kindcentrum Raam én hun eigen namen. Elke klas had speciaal voor deze gelegenheid een kleurrijke 'steen' gemaakt van karton. Directeur Mirjam Smulders zei dat er straks nog een flink feest volgt. Niet alleen omdat de nieuwbouw dan klaar is, maar ook omdat basisschool De Springplank dan 40 jaar bestaan. (foto's: Stephan van Berkel)

[image=191410][image=191409][image=191411][image=191412]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant