Afbeelding

Drie dagen lang Slingerpadfestival

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
UDEN – In en rond Naat Piek wordt vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september het Slingerpadfestival gehouden. Een bijzonder festival dat theater, muziek, natuur, literatuur en kunst op een verrassende manier bij elkaar brengt.

Vrijdag 16 september

[image=190742]

Rupsje
‘Rupsje’ gaat over anders zijn dan de rest. Het is een vrolijke en beeldende voorstelling met veel muziek en liedjes. Tijdens de zoektocht van Rupsje worden alle zintuigen geprikkeld: het is een echt zie-hoor-voel-proef-en-ruikavontuur.
13.30 uur, vanaf 4 jaar entree 6 euro.

Pieterpeuterpad
Het PieterPeuterPad is een (bijna) eindeloos pad voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het pad bestaat uit verschillende elementen waarmee kinderen hun eigen weg kunnen maken. De materialen waarmee het pad bekleed is zijn aaibaar en kleurrijk. Zeer stimulerend voor de zintuigen. En jong geleerd...
13.00-17.00 uur, entree 2 euro.

Zaterdag 17 september


[image=190739]

Zeven kikkertjes
Koos Wieman laat zijn zeven kleurige kikkertjes een muzikale reis maken. Uit het zelfgebouwde orgeltje van Koos klinken al zijn kinderliedjes betoverend. De zeven kikkertjes nemen Koos mee langs dieren, vormen en kleuren, van het ene naar het andere dierenhuisje tot er een wonderlijk bouwwerk ontstaat: de dierentorenflat.
14.00 uur, vanaf 3 jaar, entree 6 euro

[image=190740]

Dracula
Smeedwerk laat een Dracula zien die niet alleen ouderwets griezelig maar ook menselijk, gepassioneerd en gruwelijk grappig is.
19.30 uur, vanaf 8 jaar, entree 6 euro.

Vleermuiswandeling
Ga met de Vleermuiswerkgroep op stap om te kijken en luisteren naar de vleermuizen in dit gebied. "Bat-detectors on board!"
20.45 uur, vanaf 8 jaar, gratis, maar wel aanmelden.

Zondag 18 september

[image=190738]

Hond zonder staart
Kolentimbo is elf jaar geleden naar Nederland gekomen om hier te gaan wonen. Toen hij nog bij zijn ouders in Afrika woonde, was het streng verboden om een huisdier te hebben. Jeugdtheater Djo-Art is maakt gebruik van de Afrikaanse vertelcultuur.
13.00 uur, vanaf 6 jaar, entree 6 euro.

[image=190741]

Ikiloliki
Met eigengemaakte hummende muziekjes en twinkelende melodieën swingen de aap, de baby, de vis en de vogel over het podium, meesterlijk gehanteerd in een verrassend absurd verhaaltje waarbij ze de allerkleinste toeschouwertjes een zalig theatermomentje bezorgen.
16.00 uur, vanaf 2,5 jaar, entree 6 euro

Letter-Teken-Tent en Kijk-en Luister-Tentje
Ateliers Uden Buiten, Jaap Robben en Loes Riphagen geven een workshop en een voordracht. Kinderen kunnen lekker tekenen en fantaseren.

Kanarie Piet en de Twieters
Pieter Tiddens presenteert een concert met de beste nummers uit de verschillende cabaretvoorstellingen, uitgevoerd door Pieter Tiddens, Alexander Oele en Leon Klaassen.
15.00 uur, entree gratis

Kijk voor kaartjes op www.slingerpadfestival.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant