Afbeelding

'Het leven is één grote vrije productie'

Kunst en cultuur 37 keer gelezen
UDEN - "Het leven is één grote vrije productie”, aldus Toon van den Tillaar, die deze week als eerste ‘Markante gast’ van Theater Markant het Markant Magazine overhandigd kreeg. Toon van den Tillaar is al vanaf het eerste moment een zeer frequente theaterbezoeker van Markant, en geeft in de rubriek ‘Markante gast aan het woord’ zijn visie op de waarde van het theater in het leven algemeen en in zijn leven in het bijzonder.

[image=190123]

Het Markant Magazine is een nieuwe uitgave van Theater Markant die vanaf nu éénmaal per kwartaal verschijnt. Deze eerste editie van Markant Magazine staat boordevol achtergrondinformatie en leuke weetjes over de voorstellingen die in de maanden september, oktober en november in Theater Markant staan. Tevens interviews met verschillende artiesten, en kun je meedoen aan diverse prijsvragen en kennismaken met iedere maand een nieuwe ‘Markante Gast.’ Het eerste exemplaar werd door Marjorie van Geenhuizen (directeur Markant), John de Visser (De Winter media groep) en Maartje van der Schoot (adjunct-directeur Markant) overhandigd aan Toon van den Tillaar.
Om nu sterker op de actualiteit te kunnen inspelen en de theaterbezoeker regelmatiger te kunnen informeren geeft Theater Markant naast dit reguliere seizoensbrochure – die vanaf mei verkrijgbaar is - vanaf deze maand het kwartaalmagazine uit. Vanaf heden is het magazine gratis verkrijgbaar bij Theater Markant. Op donderdag 8 september valt het Markant Magazine bij de vaste gasten van Theater Markant op de mat. Heb je Markant Magazine niet ontvangen, dan is deze gratis af te halen bij Theater Markant. Wie het thuis wil ontvangen kan een e-mail sturen met contactgegevens naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant